Skip to content Skip to footer
decentralizovana ventilacija

Bespovratne subvencije i plaćanje na rate

Ugradi ventilacioni uređaj uz povrat novca
Subvencije

GEFF (Green economy financing facility) u Srbiji obezbeđuje finansijska sredstva za podržavanje ulaganja u oblasti zelene ekonomije u stambenom sektoru kroz partnerske finansijske institucije. Procedura za dobijanje kredita i subvencije je vrlo jednostavna i brza i odobrava se 100% za svakog ko podnese zahtev.

Ukoliko imate problema sa viškom vlage, kondenzom, buđi na zidovima ili alergenima i želite da rešite trajno problem sa ugradnjom naših ventilacionih uređaja, sada postoji mogućnost da to uradite na rate i uz subvenciju. 

Prvi korak je da tražite ponudu/predračun od nas – mi ćemo vam napraviti idejno rešenje ventilacije i predračun besplatno. Nakon toga na sajtu geff-a preuzmete sertifikat tako što ćete otići na ovaj link: https://technology-rs.ebrdgeff.com/srb_srp/ventilacija.html

Sa sertifikatom i predračunom odlazite u banku i vaš bankarski službenik završava proceduru. Nakon ugradnje, podnosite prijavu za subvenciju na sajtu Geff Srbija zajedno sa fiskalnim računom koji dobijate od nas. Nakon što GEFF tim proveri kompletnost i ispravnost prijave, na račun koji imate otvoren u banci će vam biti uplaćen povraćaj sredstava u iznosu do 20%.

Za dodatna pitanja nas pozovite

Subvencije
naši

Finansijski partneri

mogućnost

Zašto izabrati subvencije i/ili plaćanje na rate?

Shodno da se navedene subvencije odnose na ulaganja u oblasti zelene ekonomije u stambenom sektoru, one se sigurno odobravaju.

Šta to znači? To znači da ukoliko aplicirate za subvenciju za kupovinu naših ventilacionih uređaja koji rešavaju mnoge stambene probleme, sigurno da će vam subvencija biti odobrena.

Ukoliko vam znači, takođe možete iskostistiti mogućnost kreditiranja kod navedenih bankarskih partnera i dobiti mogućnost otplate nesubvencionisanog dela iznosa za ventilacione uređaje. Uslove kredita, visinu kamate i otplatu kredita dogovarate sa bankarskim službenikom prema vašim preferencijama.

Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja i nedoumice.

Nudimo vam garanciju na uređaj 3 godine i garanciju zadovoljstva 12 meseci.